Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet acull ‘Els Gossos’, una comèdia de Nelson Valente sobre l’univers familiar

‘Els Gossos’ servia per a aixecar el teló teatral de la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori.

Diumenge Cal Bolet acollia l’obra ‘Els Gossos’ del dramaturg argentí Nelson Valente i produïda per la tarragonina Sala Trono. L’obra escenifica la trobada familiar que la Laura organitza amb la seva parella i els seus sogres per a celebrar el seu 40è aniversari. El que s’inicia amb una conversa banal i avorrida sobre els gossos que ha tingut la família acaba amb una batalla campal on surten les veritats amagades en l’aparent quotidianitat i felicitat de la vida de parella així com de la vida familiar. La Mercè Aránega interpreta el paper l’Alícia, la sogra, un personatge que ofereix a l’actriu un cop més l’oportunitat de treballar en el gènere de la comèdia. Aránega explicava minuts abans de l’espectacle que més que aportar-li quelcom la seva interpretació, és ella qui aporta al seu personatge la seva manera de fer i veure el món.

En uns moments complicats per la cultura com són els actuals, l’actriu Sandra Monclús expressava que la pandèmia no ha fet més que empitjorar el moment precari pel que ja passava el món del teatre.
‘Els Gossos’ servia per a aixecar el teló teatral de la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: