Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 300 persones, entre residents i treballadors, del Ricard Fortuny vacunats contra la Covid

La primera dosi de la vacuna s’ha administrat en aquest centre socio sanitari de Vilafranca entre dijous a la tarda i divendres al matí.Unes

Un nou equip d’infermeres reprenia divendres al matí la tasca d’anar vacunant els residents i treballadors del Ricard Fortuny, després que dijous a la tarda es fes la primera jornada.

La majoria de residents han rebut la vacuna sense gaire preocupacions, i com explica l’Enriqueta Montané és una petita punxada que gairebé ni es nota.

Entre els qui s’han vacunat divendres al matí hi havia també el Jordi Torres, que considera que és important posar-se-la i sobre tot tenint en compte que el coronavirus ha estat molt dur entre la gent gran.

La valoració que es fa des del Centre Socio Sanitari Ricard Fortuny al final d’aquesta primera tanda de vacunació és del tot positiva. S’ha pogut vacunar més del 90% dels residents i el 50% dels usuaris del socio sanitari, en aquest cas amb la complicació que representa el fet que és un servei amb moltes entrades i sortides de persones ingressades, com recorda la gerent Elisabeth Rutllant.

Rutllant remarcava el fet que poder assolir un alt nivell de personal i residents vacunats els permet afrontar els propers mesos amb més tranquil·litat.

Han estat dues jornades intenses al centre per tal de poder vacunar les prop de 300 persones, entre residents i treballadors, que van donar el seu consentiment per rebre aquesta primera dosi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: