Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Territori millora la connexió amb bus dels centres sanitaris del Garraf i de l’Alt Penedès

Territori millora la connexió amb bus dels centres sanitaris del Garraf i de l’Alt Penedès

La línia mantindrà les 5 expedicions d’anada i tornada actuals, però els horaris es modificaran.

El Departament de Territori ampliarà, a partir del 15 de maig, el recorregut de la línia d’autobús L1654 fins a Vilafranca amb 4 noves parades que permetran la connexió amb el Centre sociosanitari Ricard Fortuny i l’Hospital Comarcal. El servei uneix actualment Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes.

Amb el perllongament, l’autobús seguirà el trajecte i s’aturarà al Carrer Carç de Sant Pere de Ribes i a l’Avinguda Garraf, el Carrer Santa Clara i l’Avinguda Pelegrina de Vilafranca. La línia mantindrà les 5 expedicions d’anada i tornada actuals, però els horaris es modificaran.

Les noves sortides des de Cunit seran a les 7:00 h, 10:00 h. 13:00 h, 16:00 h i 19:00 h; i les sortides des de l’Avinguda Pelegrina de Vilafranca del Penedès, a l’Hospital Comarcal, seran a les 8:30 h, 11:30 h, 14:30 h, 17:30 h i 20:30 h. El nou recorregut enllaçarà l’Hospital de Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú, l’Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes, el Centre sociosanitari Ricard Fortuny de Vilafranca i l’Hospital Comarcal de Vilafranca.

El perllongament és una petició de la Taula de Mobilitat del Penedès, l’òrgan encarregat de gestionar i planificar les polítiques de mobilitat al territori i la definició del trajecte i la millora dels horaris s’ha realitzat amb els consells comarcals del Garraf i l’Alt Penedès, el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf i el Servei Català de la Salut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: