Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’arribada dels Reis d’Orient a Vilafranca es veurà per Penedès TV

S’ha suprimit tota activitat al carrer aquest dimarts, vigília del dia de Reis, i el seguiment de l’arribada de la comitiva reial s’haurà de fer a través de Penedès TV.

Les concentracions massives de famílies que cada any acompanyaven l’arribada i el recorregut de la cavalcada reial pels carrers de Vilafranca, com per exemple van ser les de l’any 2020, no es podran produir enguany. Però igualment els personatges reials arribaran a la Vila perquè aquesta nit tan especial es pugui viure de forma segura per a tothom. S’ha suprimit tota activitat al carrer aquest dimarts, vigília del dia de Reis, i el seguiment de l’arribada de la comitiva reial s’haurà de fer a través de Penedès TV.
Segons ens han confirmat fonts del departament de comunicació de l’Ajuntament de Vilafranca i també de ses majestats els Reis d’Orient, està confirmat que aquest dimarts a les vuit del vespre els reis arribaran de forma màgica acompanyats del Patge Raimon i recolliran la clau de la ciutat de mans de l’alcalde i del regidor de Cultura. Penedès TV té la unitat mòbil equipada amb tecnologia HD, amb cinc càmeres, realitzador i tècnic de so a punt per oferir puntualment a les vuit del vespre una programació especial per fer el seguiment de l’arribada dels Reis.
Per confirmar definitivament l’arribada dels reis, el rei Baltasar, ha fet arribar a la nostra redacció una carta que llegeix ell mateix i que adreça a tota la quitxalla de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: