Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La bústia que recull les cartes als Reis d’Orient s’acosta a tots els barris de Vilafranca

Sense la presència del patge Raimon, els Guàrdies Reials que acompanyen les bústies prenen més protagonisme aquest any.

Després que el cap de setmana s’iniciés la recollida de cartes adreçades als Reis d’Orient al barri del Molí d’en Rovira i la Girada, dilluns a la tarda va continuar al barri del Poble Nou. A les portes de l’Associació de Veïns del barri, dos Guàrdies Reials custodiaven la bústia en la que els infants podien anar dipositant les cartes amb els seus desitjos de cara a la nit de Reis.

Seguint les normatives actuals de distància i ús de gel hidroalcohòlic, la recollida s’ha organitzat aquest 2020 amb aquest nou format per tal de poder garantir aquesta activitat amb la màxima seguretat. Un procediment que permet que els nens i nenes puguin lliurar la seva carta de manera ràpida, evitant aglomeracions i sense la presència del patge Raimon habitual d’altres anys. D’aquesta manera, el Guàrdies Reials prenen més protagonisme enguany ja que són els que reben els infants quan s’acosten a la bústia i comenten amb ells el que demanen.

Aquest dimecres al matí la bústia ha estat a l’Escorxador, al barri de les Clotes, i aquesta tarda s’instal·la al local de l’Associació de Veïns de la Barceloneta Sant Magí.

Dimecres 30 de desembre arribarà, també en horari de tarda al barri de l’Espirall, entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre. Al Centre s’instal·larà el dissabte 2 de gener, en horari de matí i finalment el dilluns 4 de gener es podran lliurar les cartes al barri de Sant Julià també en horari de tarda.

Recordem que paral·lelament també es poden deixar les cartes als Reis a les bústies que hi ha a la Fàbrica de Joguines, a l’espai ‘Insòmnia’, i a l’estel fugaç Gemínid mentre el vehicle estigui itinerant pels carrers del centre de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: