Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya reforça la seva aposta per la formació continua aquest 2021

Els cursos de formació continua estan subvencionats al 100%, i s’hi poden acollir persones en actiu, també autònoms, i persones que es trobin afectades per ERTO’s.

De cara a aquest any des de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya s’ha considerat que la formació continua ha de ser una eina important per continuar professionalitzant el sector. La directora de l’escola, Ester Garcia, acompanyada de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, ha presentat la proposta de formació continua per aquest any 2021, que s’ha iniciat ja amb el curs de vídeo i fotografia gastronòmica. Així, entre gener i juny, a banda d’aquest de fotografia i vídeo gastronòmic, se’n farà un de ‘Desenvolupament de productes enoturístics’ de 30 hores amb inici el 16 de febrer, un de ‘Comercialització de producte enoturístic’ de 20 hores que s’iniciarà el 14 d’abril; i finalment un altre de ‘Reactivació i innovació del sector enoturístic post-COVID-19’ de 10 hores que s’iniciarà el 25 de maig. Tots tres en format d’aula virtual.

Garcia remarca que la formació continua sempre és important, però en el context actual encara més per ajudar a poder estar en la millor posició a mesura que la situació es vagi normalitzant. Destaca també que aquests cursos de formació continua son 100% subvencionats a través del Consorci de la Formació Continua de Catalunya.

De la seva banda, Xell Montserrat destacava la voluntat de l’Escola d’Enoturisme d’acompanyar el sector en la seva professionalització, i el fet que es tracta d’una formació que ha estat consensuada amb totes les rutes enoturístiques de Catalunya.

Al llarg dels darrers anys s’han format unes 900 persones a través d’aquests cursos de formació continua, i aquest 2021 s’han elaborat 8 propostes formatives que poden arribar a unes 120 persones. Es tracta de cursos de curta durada que permeten que tant persones en actiu al sector com altres que hi han estat relacionades o s’hi volen incorporar puguin ampliar i millorar la seva formació.

Tota la informació sobre els cursos es pot consultar a la web de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: