Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es manté la situació d’alerta pel fort vent

Es manté la situació d’alerta pel fort vent

Al carrer Balcó de Les Clotes, el vent ha tombat un arbre que ha caigut a la via.

Protecció Civil ha renovat l’alerta del pla Ventcat per la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de fortes ratxes de vent avui dilluns a moltes comarques del litoral i prelitoral de Barcelona, Catalunya Central i interior de Tarragona, també a l’Alt Penedès.

Aquest migdia s’havien registrat fortes ratxes de vent de fins a gairebé 78 Km per hora a punts com Font-rubí.
Al carrer Balcó de Les Clotes, el vent ha tombat un arbre que ha caigut a la via. Els Bombers de la Generalitat ho han publicat al seu compte a Twitter cap a dos quarts d’una del migdia.

D’altra banda, l’Ajuntament de Vilafranca ha suspès totes les activitats esportives programades en les instal·lacions esportives a l’aire lliure, durant tota la jornada. Les activitats programades en instal·lacions cobertes es mantindran amb normalitat.

Els tallers d’arts i oficis que aquest matí havien d’iniciar-se a la plaça Jaume I es faran a la tarda al Claustre dels Trinitaris, més arrecerats del vent.
De cara a l’avís per vent, cal extremar les precaucions a les zones on bufi fort sobretot pel que fa a la conducció i a les activitats a l’exterior. També, i a nivell preventiu, cal fixar bé qualsevol element de decoració nadalenca de balcons i terrasses perquè no voli a causa del vent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: