Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pablo Casado mostra el seu suport al sector vitivinícola català en la seva visita a Pontons

El president del PP ha estat aquest dijous a Catalunya, i entre altres punts ha visitat Pontons, un dels dos municipis catalans on el partit ostenta l’alcaldia.

Pablo Casado, acompanyat del president del PP català, Alejandro Fernández, i de l’alcalde de Pontons Josep Tutusaus, ha atès els mitjans de comunicació a tocar d’unes vinyes properes al nucli de Pontons. Ha aprofitat per mostrar el seu suport al sector dels vins i caves catalans, tot reclamant al govern de l’estat que defensi els interessos dels productors i elaboradors que veuen com se’ls apliquen aranzels en el cas de voler vendre als Estats Units. Una situació que els fa perdre competitivitat davant els productes francesos als quals no s’aplica aquestes càrregues.

Casado ha parlat també de qüestions relacionades amb la política catalana apuntant la seva satisfacció davant la sentència dels TSJC de fixar un mínim del 25% de l’ensenyament en castellà a Catalunya. Ha anunciat també que presentaran recurs d’inconstitucionalitat contra la llei aprovada per el Parlament de Catalunya que fixa els preus dels pisos de lloguer.

Josep Tutusaus, alcalde de Pontons, ha agraït la visita de Casado al municipi i ha explicat que han aprofitat per fer-li conèixer les problemàtiques de municipis petits com el seu. Tutusaus ha comentat que en un any tant complicat com aquest, els municipis no han rebut cap suport per part del govern central.

Pablo Casado ha acusat Pedro Sánchez de dirigir un govern escapçat, més preocupat per les seves baralles internes que no pas per atendre els problemes dels espanyols.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: