Dijous, 22 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llibertat provisional per la detinguda per l’accident mortal de dimarts a Castellet

Segons les primeres investigacions, la dona hauria envaït el carril contrari i xocat frontalment contra un cotxe, el conductor del qual va morir.

Segons informa l’ACN, el jutjat d’instrucció 4 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha acordat la llibertat provisional de la dona detinguda per l’accident de trànsit mortal que va tenir lloc aquest dimarts de matinada a la N-340, a Castellet i la Gornal. La dona va donar positiu per alcoholèmia.

La jove, de 24 anys i veïna de Bellvei, haurà de comparèixer cada 15 dies als jutjats. A més, se li ha retirat el permís de conduir. La causa està oberta per un delicte d’homicidi per imprudència greu i la instrucció judicial seguirà el seu tràmit als jutjats de Vilanova i la Geltrú, partit judicial on va tenir lloc l’accident. Segons les primeres investigacions, la dona hauria envaït el carril contrari i xocat frontalment contra un cotxe, el conductor del qual va morir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: