Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’esperada obra de Jordi Casanovas ‘Sopar amb batalla’ s’ha estrenat a Vilafranca

Divendres al vespre, el teatre Cal Bolet acollia el nou espectacle de Jordi Casanovas ‘Sopar amb batalla’.

L’obra s’havia d’estrenar a Vilafranca el passat mes d’abril i es va haver d’ajornar arran de la pandèmia.

Finalment, aquest desembre, després de molts mesos polint i transformant la proposta, l’espectacle ha vist la llum davant el públic vilafranquí. ‘Sopar amb batalla’ és una obra coral que és una veritable muntanya russa emocional i que compta amb un repartiment de luxe.

Tot comença quan la Cris i el Dani, una parella que creu que la sort els somriu conviden a sopar els amics d’ella, a qui no els agrada gens la parella de la seva amiga. El dramaturg vilafranquí explicava, minuts abans que comencés la funció, que ‘Sopar amb batalla’ és una comèdia negra molt adient pels moments que estem vivint actualment.

Casanovas es mostrava content de tornar a portar una de les seves obres a Vilafranca i també del treball que ha fet tot l’equip de ‘Sopar amb batalla’.

‘Sopar amb batalla’ és una obra que permet «veure aflorar el pitjor, el més grotesc i el més hilarant» de cada un dels set protagonistes en una nit en què només tenien previst sopar plegats, passar-s’ho bé i riure una mica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: