Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cantant Ismael González presenta disc i llença la proposta de fer temes a la carta

González està presentant el seu tercer treball que porta per títol ‘Intenso’ i fa uns dies passava pels estudis de Ràdio Vilafranca.

Ismael González és un cantant extremeny nascut a la ciutat de Plasencia, però que porta uns anys vivint a Vilafranca i ja es considera un vilafranquí més. González està presentant el seu tercer treball que porta per títol ‘Intenso’ i fa uns dies passava pels estudis de Ràdio Vilafranca per ser entrevistat al programa ‘Al teu aire’, amb Àlex Santamaria.

A més de presentar el treball, González té entre mans diferents projectes musicals. Un dels més novedosos és el de composar temes a la carta que li pugui proposar qualsevol persona. Fins ara ho havia fet amb amics, però l’artista vol omplir el ventall com una proposta estable de la seva discografia

Ismael González reconeix que el període de confinament viscut la passada primavera va ser especialment dur per a ell. La falta de concerts i la falta d’ingressos va ser, com per molts altres artistes de diferents sectors, un problema de primera magnitud.

Actualment, la situació ha millorat i la presentació del seu darrer treball ‘Intenso’ li està permetent iniciar un altre període de creació. De fet, durant el confinament va arribar a composar 80 peces diferents que no descarta utilitzar en propers treballs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: