Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba a Vilafranca ‘Sopar amb batalla’, l’esperada obra del dramaturg Jordi Casanovas

Una obra coral que és una muntanya russa emocional i que compta amb un repartiment de luxe.

Aquest divendres a les vuit del vespre el Teatre Cal Bolet acollirà l’espectacle de Jordi Casanovas ‘Sopar amb batalla’ que s’havia d’estrenar a Vilafranca el passat mes d’abril i que es va haver d’ajornar arran de la pandèmia.
La Cris i el Dani són una parella que creuen que la sort els somriu. S’estimen, acaben d’estrenar una casa de somni aïllada dels sorolls i dels perills de la ciutat i estan a punt per fer el pas d’iniciar una família. Però han convidat als amics d’ella. I els amics d’ella tenen una cosa molt clara, no els agrada gens el Dani. Potser per això desencadenaran una autèntica lluita de tots contra tots, una guerra que els portarà a convertir la cuina i la sala d’estar en un camp de batalla.
La gira s’inicia a Vilafranca i el seu autor diu que no és una casualitat. Fa uns anys, quan tenia poc més de vint anys, el van convidar a un sopar que se suposava que seria d’allò més plàcid i va acabar malament.
Degut a les restriccions de mobilitat entre municipis durant els caps de setmana, les persones de fora de Vilafranca que no puguin assistir a l’espectacle i van adquirir entrades poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades com a màxim el dia 10 de desembre a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: