Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un xoc entre un camió i dos turismes a Subirats obliga a tallar la N340 durant unes hores

Un xoc entre un camió i dos turismes a Subirats obliga a tallar la N340 durant unes hores

A causa del xoc han resultat ferides greus dues persones que han estat traslladades a l’hospital.

Aquest migdia, al voltant de dos quarts d’una, a l’alçada de Subirats al punt quilomètric 1225 de la N-340 s’ha produït un accident al col·lisionar un camió i dos cotxes. A causa del xoc han resultat ferides greus dues persones que han estat traslladades a l’hospital. De fet, els bombers han hagut d’actuar per a rescatar aquestes persones ja que havien quedat atrapades dins els seus vehicles. També s’han hagut de fer tasques de neteja al paviment ja que el camió ha perdut fuel i això impedia la correcta circulació per la carretera. En sentit Barcelona el trànsit s’ha hagut de desviar per la carretera BP-2427. Al voltant de les 4 de la tarda encara hi havia retencions tot i que s’estava donant pas alternatiu als vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: