Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres persones han mort aquests darrers dies als hospitals del Penedès a causa de la Covid 19

Actualment hi ha 21 persones ingressades a l’Hospital de l’Alt Penedès, dues menys de les que hi havia segons l’informe fet públic dilluns.

Segons l’informe que han fet públic aquest dijous al migdia des del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf s’han registrat 3 morts respecte del darrer informe de dilluns. La xifra de persones que han perdut la vida des de l’inici de la pandèmia als centres penedesencs és avui de 137. Pel que fa al nombre de persones ingressades amb patologies respiratòries o sospita de Covid, són 88. D’aquestes, 67 pacients a l’àmbit del Garraf, cinc menys que dilluns, i 21 a l’àmbit de l’Alt Penedès, dos menys que a principis de setmana.

Finalment dir que en relació a les altes, a data d’avui se n’han donat 17 més respecte dilluns, i la xifra és de 596 persones confirmades de COVID que han rebut l’alta des de l’inici de la pandèmia als hospitals penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: