Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se suspèn definitivament la Mitja Marató Espirall-Vilafranca 2020

Les actuals restriccions, que impossibiliten les competicions esportives i el desplaçament de molts participants a causa dels confinaments perimetrals, han portat a l’organització a suspendre la prova

Atenent les noves mesures de control de la pandèmia de la COVID-19 comunicades la setmana passada per la Generalitat, l’Ajuntament de Vilafranca, d’acord amb les entitats col·laboradores, ha pres la decisió de suspendre definitivament la Mitja Marató Espirall.

A través d’un comunicat apunten que les noves restriccions de moment no permeten les competicions esportives, així com tampoc es pot garantir el desplaçament dels participants a causa dels confinaments perimetrals del cap de setmana.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, ha dit que la Mitja Marató Espirall-Vilafranca Covid Edition ha estat un projecte il·lusionant, al que li han dedicat molt temps preveient i gestionant tots els detalls per garantir la seguretat dels participants i de totes les persones que l’havien de fer possible.

La regidora ha afirmat que el nou format plantejat per aquesta edició, una cursa per equips, havia tingut una acceptació molt gran. Per donar resposta a aquest interès i a tots els equips que han confiat en aquesta cursa, tot i el seu ajornament, Doblas s’ha compromès a organitzar en el moment que la situació sanitària ho permeti una cursa per equips de característiques similars a les que havien plantejat .

La Mitja Marató Espirall queda ajornada, doncs, fins a la següent edició, que es preveu realitzar el14 de novembre de 2021, amb el format de mitja marató habitual.

A totes les persones inscrites se’ls retornarà la quota d’inscripció a partir de la setmana vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: