Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptora Muriel Villanueva guanya el premi Llibreter 2020 de literatura juvenil i infantil

La Muriel Villanueva explica que li fa molta il·lusió rebre aquest premi en un moment tan bo com el que està vivint pel que fa a la seva carrera com a escriptora

L’escriptora valenciana Muriel Villanueva, afincada des de fa molts anys a Sant Quintí de Mediona, ha obtingut recentment el premi Llibreter per la seva obra ‘Dunes: diari d’un altre estiu’. Aquest llibre és la segona part de ‘Duna: diari d’un estiu’ i destaca valors com l’amor i l’amistat però també vol conscienciar sobre l’ecologia i el boom immobiliari.

La Muriel Villanueva explica que li fa molta il·lusió rebre aquest premi en un moment tan bo com el que està vivint ara pel que fa a la seva carrera com a escriptora. Per Villanueva, el Premi Llibreter és el més important de tots els que ha guanyat perquè és un premi que atorguen els llibreters. L’autora també destaca l’Atrapallibres que li van donar els petits lectors i el Premi Just Manuel Casero de novel·la curta que és el que li va obrir les portes al món de la literatura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: