Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Florido presenta ‘Et recordaré’ després de 10 anys de començar a escriure’l

La presentació es va fer aquest dimarts al Centre Artístic Penedès Agrícol en el marc de la celebració de Sant Jordi.

Aquest dimarts al vespre, el Centre Agrícol, acollia una de les presentacions de llibres que està fent per a celebrar Sant Jordi. L’escriptor quintinenc Miquel Florido va presentar al públic la seva novel·la ‘Et recordaré’, una obra que va començar com un relat el 2009, va continuar el 2011 com a novel·la i es va publicar finalment el 2015. Florido està molt satisfet de que el llibre amb tapa dura hagi sigut una realitat.

La novel·la combina misteri, ciència-ficció, romanç i fantasia i explica la història de la Lisa una jove que just després d’arribar a la majoria d’edat comença a experimentar un seguit de fets misteriosos. Tot relacionat amb la mort per suïcidi d’un amic seu i la gran torre de telecomunicacions de la seva ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: