Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Vins i veus que s’obren pas’, un nou cicle per maridar literatura i vi de la mà de gent jove

‘Vins i veus que s’obren pas’, un nou cicle per maridar literatura i vi de la mà de gent jove

L’escriptora Cinta Farnós i l’enòleg Quicu Fernández inauguren un nou cicle de diàlegs entre escriptors i elaboradors novells.

‘Vins i veus que s’obren pas’ és una iniciativa de Vinseum, el grup editorial Penguin Random House i La Cultural Llibreria. El cicle consta de tres vetllades entre autors i enòlegs que han debutat en l’àmbit de la creació literària i enològica.

Les moderadores de les tres sessions seran la llibretera i professora Marina Caralt, l’editora Anna Vallès i la periodista Joana Sadurní.

L’escriptora Cinta Farnós, autora de ‘Geosmina’, i l’enòleg Quicu Fernández, del celler Eravi d’Aiguamúrcia, obriran el cicle aquest dissabte a les 12h, a la sala Nogués de Vinseum. El cicle tindrà continuïtat els dissabtes 25 de febrer i 4 de març amb la participació dels escriptors Sergi Caparrós i Regina Rodríguez Sirvent i les enòlogues Laia Esmel i Anna Deàs, respectivament.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: