Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEA i la FEGP treballaran plegades pel progrés econòmic i social de la Vegueria

El manifest conjunt d’ambdues patronals contempla el respecte, l’equilibri i l’aposta per mantenir empreses així com la creació de noves oportunitats laborals

La Unió Empresarial de l’Anoia i la Federació Empresarial del Gran Penedès han presentat aquest dimecres en roda de premsa un manifest conjunt per a posicionar-se al respecte del desenvolupament del Pla Territorial Parcial del Penedès. Estan convençuts que el desenvolupament del pla és molt positiu per al conjunt de comarques de la Vegueria i que serà una eina estratègica per a proporcionar benestar i creixement econòmic al territori. El manifest contempla, tal i com explicava la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, el respecte, l’equilibri i l’aposta per mantenir empreses així com la creació de noves oportunitats laborals.

És important el desenvolupament de les infraestructures, les comunicacions i les noves tecnologies sempre tenint en compte la sostenibilitat. Tant Lloveras com el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech, han destacat la delicada situació que viuen les comarques del Penedès i la necessitat de progressar econòmicament i ser més competitives. És per això que han volgut sumar esforços i han presentat aquest manifest conjunt.

La Unió Empresarial de l’Anoia i la Federació Empresarial del Gran Penedès es posen a disposició de tots els agents polítics, socials i econòmics per sumar forces i poder garantir, a través del desenvolupament del Pla Territorial Parcial del Penedès, el benestar dels treballadors i treballadores i vetllar perquè les nostres comarques siguin competitives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: