Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort Josep Maria Mateu, un vilafranquí vinculat al bàsquet i als castells

Aquesta passada nit ha mort de malaltia greu Josep Maria Mateu a l’edat de 77 anys.

Mateu estava vinculat al bàsquet del Casal i del Xamba, als Castellers de Vilafranca, havia estat membre de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, entre d’altres entitats.
El mes de setembre del 2018 la Secció Esportiva Casal li va retre un homenatge al teatre Casal. Mateu va néixer a l’any 1943. Iniciat a la pedrera casalista va arribar a ser el capità de l’equip sènior. Va jugar 12 anys amb el Casal. Més endavant va dirigir l’Escola de bàsquet, també va arribar a ser entrenador del primer equip. També va participar amb altres clubs com el Xamba, al Basquetbol, a Sant Sadurní, o a Els Monjos, i en diferents escoles de Vilafranca.
D’altra banda l’estiu de l’any 2008 Josep Maria Mateu es jubilava després d’haver treballar per l’Ajuntament de Vilafranca des del 1979. Va ser responsable del manteniment dels edificis municipals. Va començar a treballar per l’ajuntament de Vilafranca l’any 1979, amb el primer consistori democràtic. En aquells moments, es dedicava a tenir cura de la piscina i dels pocs equipaments esportius que hi havia a Vilafranca. Poc a poc es va anar encarregant de més equipaments fins que el 1993 es va responsabilitzar de tots els edificis municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: