Dimarts, 21 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Teatre Cal Bolet i l’Auditori obren novament la venda dels espectacles

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori obren novament la venda dels espectacles

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca han decidit obrir novament la venda de les entrades que provisionalment es van aturar a l’espera de l’evolució de la COVID-19.

Des d’aquest dilluns 16 de novembre es poden comprar entrades per internet a la web www.espectacles.vilafranca.cat. Es poden comprar entrades per a l’espectacle de música ‘Ovidi 25’ amb Borja Penalba, Mireia Vides, David Fernàndez i David Caño. Està programat pel divendres 27 de novembre, a les 8 del vespre a l’Auditori Municipal.

També es poden comprar entrades per a l’obra de teatre ‘Un dia qualsevol d’Oriol Tarrasón / Les Antonietes’. Un espectacle programat per el diumenge 29 de novembre, a les 7 de la tarda al Teatre Cal Bolet.

De cara al mes de desembre es poden adquirir entrades per a l’obra ‘Sopar amb batalla’ de Jordi Casanovas. Serà el divendres 11 de desembre a les 8 del vespre a Cal Bolet. I finalment de cara al 13 de desembre es poden comprar entrades per l’espectacle musical de Ramon Mirabet amb Begin Again. A les 7 de la tarda a l’Auditori Municipal.

També es poden adquirir a les taquilles de Cal Bolet els dijous no festius, de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Aquest any, per tal d’adaptar-se a la situació de la crisi sanitària, les entrades es posen a la venda per trams. Concretament, un mes abans del dia de l’espectacle si les circumstàncies ho permeten. Paral·lelament s’està treballant per a la reprogramació de tots els espectacles ajornats i s’anirà informant de totes les novetats i canvis que puguin sorgir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: