Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona acollida del market place entre la cinquantena de comerços que s’hi han adherit

Aquest espai és una de les mesures endegades pel govern municipal per ajudar a la reactivació econòmica en aquests moments de crisi arran de la pandèmia de la COVID-19

Vilafranca Aprop és una iniciativa que facilita que la ciutadania pugui comprar a les botigues de sempre del teixit comercial local, sense sortir de casa. Aquest espai és una de les mesures endegades pel govern municipal per ajudar a la reactivació econòmica en aquests moments de crisi arran de la pandèmia de la COVID-19. A través del web vilafranca.aprop.online, s’hi pot trobar petit comerç local i la compra es pot fer de manera fàcil i intuïtiva, en diversos establiments en un sol procés de compra. La comanda és única i el pagament també. L’enviament té un cost, però a partir de 99 euros l’enviament és gratuït. Les comandes són a lliurar l’endemà i la plataforma permet escollir l’hora de lliurament a casa.
El responsable de la plataforma Vilafranca Aprop, David Barbeito, explica que s’adreça tant a comerços com a consumidors.
Al mateix temps també remarca que suposa un salt molt gran pel petit comerç.

La matalasseria ‘Vilafranca Descans’ és un dels establiments adherits. La seva responsable, Elisabet Rovira, explica que li sembla una iniciativa molt interessant.

La botiga ‘Joguines de Fusta’ de Vilafranca també s’hi ha afegit. El seu propietari, Xavi Mestres, apunta que la plataforma és una manera d’arribar a la gent més jove i de no perdre pistonada.

Des de ‘Joguines de Fusta’ ja han fet els deures i han introduit un centenar de productes.
Els comerços adherits creuen que és fonamental que s’hi adhereixin més establiments perquè sigui un èxit entre els consumidors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: