Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bars i restaurants tancats deu dies més, entre les mesures que s’allarguen

Es prorroga el confinament nocturn i el confinament perimetral els caps de setmana.

El govern de la Generalitat ha anunciat aquest migdia que allarga 10 dies més les mesures restrictives per frenar el coronavirus. Bars i restaurants, si tot va bé, podran obrir passats aquests deu dies. El 23 de novembre es reprendran activitats a l’exterior, i es permetrà l’obertura de terrasses.

El Ton Mata, xef del restaurant Cal Ton de Vilafranca explica que, entre una cosa i l’altra, aquest han ja els obligat a tancar més de tres mesos. Reconeix que és una garrotada molt forta i que la situació és molt crítica pel sector.
Des de Cal Ton tenien l’esperança de tancar l’any amb bon peu gràcies als àpats de Nadal, però ara ho veuen complicat.

El restaurant vilafranquí Tres de Nou va obrir portes el passat mes de gener, just abans de l’esclat de la pandèmia a casa nostra. Malgrat que la situació és complicada, el Jordi Romeu i la Maria Sellarès són uns entusiastes de l’ofici i miren de ser positiu.

Mentre que bars i restaurants hauran de continuar tancats, els centres d’estètica ja podran obrir demà divendres. Entre les mesures acordades avui dijous s’hi inclouen restriccions suplementàries als actes religiosos, que no podran aplegar més de 100 persones, encara que el límit del 30% de l’aforament permeti que n’hi hagi més.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: