Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La sala dPAS acull les creacions en collage de l’artista Fernando Bustamante Enríquez

La sala dPAS acull les creacions en collage de l’artista Fernando Bustamante Enríquez

A partir d’aquest divendres 9 d’octubre la Sala dPAS de l’Escorxador acull les creacions en collage de l’artista Fernando Bustamante Enríquez amb el nom de ‘Piel y papel’.

Es tracta de un projecte de 20 collages a partir del mateix nombre de fotografies, que pretén mostrar una altra manera de veure i viure la vila.
Fernando Bustamante Enríquez, nascut a Ciutat de Mèxic, va estudiar Periodisme i Comunicació amb un postgrau en escriptura. La seva tesi es va centrar en el fotoperiodisme a Mèxic i, des de sempre, l’ha apassionat la fotografia, per una banda, i el collage com a intervenció artística, per una altra. Des de fa uns mesos resideix a Vilafranca.
En aquest projecte ha volgut mostrar una manera personal de viure la ciutat i els seus espais. És una mirada que parteix de recorreguts càmera en mà pels racons que són part del seu imaginari. En un primer moment, la idea era l’apropiació estètica per a la seva col·lecció personal. Després, durant els mesos del confinament, sorgeix el desig de fer un diàleg entre aquestes fotos i el collage, és a dir, una transformació.
La inauguració de “Piel y Papel” tindrà lloc a les 7 de la tarda d’aquest divendres 9 d’octubre. L’exposició es podrà visitar a la Sala dPAS fins al 15 de novembre. Per assistir a l’acte inaugural cal fer inscripció prèvia a: donat que l’aforament a la sala és limitat.
La Sala dePAS de l’Escorxador és un espai que la regidoria de Cultura de Vilafranca destina a promoure la difusió d’artistes amateurs o bé d’artistes professionals que exposen per primera vegada la seva obra al públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: