Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors ratifiquen el preacord a Robert Bosch

Els resultats s’han conegut aquest dissabte a la matinada, un cop acabada la votació dels tres torns de la fàbrica.

Amb un 88% de vots favorables, els treballadors de l’empresa ratificaven el preacord arribat entre la representació sindical i la direcció de Robert Bosch pel tancament de la fàbrica de Castellet i la Gornal, fixant la fi de l’activitat per al 30 de novembre del 2021.

L’entesa recull el compromís de posar en marxa una comissió per aconseguir la re industrialització de la fàbrica. Pel que fa a les indemnitzacions, el preacord contempla que els treballadors de menys de 50 anys puguin optar a cobrar 50 dies per any treballat sense topalls, amb una paga lineal de 1.400 euros per any treballat.

En relació als treballadors de 51 a 54 anys, també tindran una indemnització de 50 dies per any treballat, però la paga lineal serà de 2.200 euros per any. A més, l’empresa els pagarà el conveni especial de la Seguretat Social fins als 63 anys.

Per últim, els empleats de més de 55 anys es podran prejubilar amb el 71% del salari brut, i una revalorització anual de l’1% fins als 63 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: