Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El veïnat del Tívoli demana solucions a la plaga de coloms amb la que conviuen

Una de les mesures que ha adoptat l’ajuntament és instal·lar un dispensador de pinso anticonceptiu al pati del Casal d’Avis del Tívoli però els veïns ho veuen inadequat

Un grup de veïns i veïnes del Poble Nou, més concretament els que viuen al voltant del Parc Tívoli, porten uns mesos de molt malestar per la plaga de coloms que cada vegada és més gran. Es tracta d’una problemàtica que comporta molta brutícia als carrers, acumulació de coloms a les finestres i balcons dels edificis i que el veïnat no pugui fer la seva rutina diària tranquil·lament. Segons explica el portaveu de l’agrupació de veïns afectats, David López, han parlat en repetides ocasions amb el departament de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca per demanar solucions però segueixen en la mateixa situació. Reclamen actuacions per a reduir la població de coloms i netejar els carrers.

Una de les mesures que ha adoptat l’ajuntament és instal·lar un dispensador de pinso anticonceptiu al pati del Casal d’Avis del Tívoli però els veïns i veïnes creuen que no és suficient i que, a més, fa l’efecte contrari ja que porta molts coloms al buit que hi ha entre edificis i provoca malestar entre els residents.

El neguit que tenen els veïns i veïnes del Tívoli ha arribat a altres grups municipals. De fet, la setmana passada al ple de l’ajuntament ERC també va plantejar el tema en l’apartat de precs i preguntes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: