Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal d’Avis del Tívoli organitza una exposició amb les manualitats fetes durant el curs

Aquest taller gratuït, iniciat fa nou anys, té com a objectiu fomentar la comunitat i la socialització entre les persones d’edat avançada.

El casal de gent gran del Tívoli va organitzar la setmana passada una exposició amb una selecció dels treballs i manualitats fets pels avis i àvies del centre durant el curs 2023-2024. Aquest taller gratuït, iniciat fa nou anys, té com a objectiu fomentar la comunitat i la socialització entre les persones d’edat avançada.

Maria Torregrossa, professora d’aquestes formacions, destaca l’objectiu de cohesió i socialització que aporta el taller, més enllà de l’elaboració de les manualitats. La intenció per al curs vinent és canviar el format i les activitats del taller.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: