Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou carrer Pontons, al barri de les Clotes, és obert des d’aquest dilluns

Dilluns es va obrir el nou carrer Pontons, al barri de les Clotes, que comunica els carrers Ferran i Progrés.

L’obertura ha estat possible gràcies al desenvolupament urbanístic del PAU 18 i després que finalment l’Ajuntament hagi pogut signar l’acta de recepció de l’obra d’urbanització, executada a càrrec de la Junta de Compensació del Polígon d’Actuació Urbanística núm. 18.

La signatura s’ha pogut fer, una vegada superats els endarreriments de l’execució de les instal·lacions del sector. Tan sols restarà la plantació de l’arbrat, que s’haurà de fer en temporada d’hivern.

L’obertura del carrer Pontons, que disposa d’enllumenat públic tipus led, facilita nous itineraris de les Clotes amb la zona del parc de Sant Julià i la Zona Esportiva, establint noves connexions entre barris.

El PAU 18 té una superfície de 2.700 m2, permetrà construir fins a 55 habitatges, 18 dels quals seran de protecció oficial i, d’aquests, 6 seran per a l’Ajuntament per fer habitatge públic. 400 m2 d’aquest pla han servit per a l’obertura del carrer Pontons, i també hi haurà uns 500 m2 de locals comercials. El desenvolupament d’aquest polígon permetrà millorar aquest sector de sòl urbà consolidat i dotar de possibilitats de creixement el barri de les Clotes tant pel que fa a habitatge com a locals comercials.

Les obres d’urbanització del carrer Pontons han tingut un pressupost de més de 370.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: