Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Complex Aquàtic ha reobert portes amb un aforament del 50% i mesures de seguretat

Les piscines exteriors també han obert portes aquest dilluns en el seu horari habitual, d’11 del matí a 8 del vespre i també amb un aforament del 50%.

Després de 3 mesos i mig, el Complex Aquàtic ha tornat a obrir les seves portes al públic aquest dilluns i ho ha fet seguint tots els protocols de seguretat i aforament que marca el Procicat. Aquest dilluns al matí, de manera tímida, els usuaris tornaven a utilitzar les instal·lacions esportives del complex. La gerent de l’equipament, Anna Soldevila, explicava que la voluntat és fer que els usuaris es trobin segurs dins d’una normalitat i això s’està fent possible amb un seguit de mesures i un acompanyament per part del personal del complex.
L’aforament és limitat i, ara per ara, només poden acollir el 50% és per això que han creat una app per a fer reserves i facilitar així l’accés als usuaris.
Les piscines exteriors també han obert portes aquest dilluns en el seu horari habitual, d’11 del matí a 8 del vespre i també amb un aforament del 50%. Des del Complex Aquàtic apel·len a la corresponsabilitat dels usuaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: