Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cavatast ha tancat amb el 100% de les entrades venudes

Sant Sadurní ha acollit aquest cap de setmana la 24ena edició del Cavatast.

La mostra aplegava una trentena d’expositors entre elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria i xocolata i oferia una àmplia varietat de caves i propostes gastronòmiques. L’edició d’enguany tenia un format completament diferent de l’habitual. L’esdeveniment estava ubicat en quatre espais singulars de Sant Sadurní, les Caves Codorníu, Freixenet, Vilarnau i Canals & Munné. Aquesta distribució permetia controlar l’aforament i garantir totes les mesures i protocols de seguretat. En total, es van fer quatre sessions de tast a cada espai.
Aquest diumenge just a les portes de la cloenda hi havia la visita de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, que remarcava l’esforç de suport al producte que ha suposat mantenir el certament enguany.

L’alcalde, Josep Maria Ribas, explicava que organitzar un Cavatast sense riscos ha estat un repte però a la vegada una responsabilitat. També una oportunitat per fer una fira més professional.

El Cavatast es va inaugurar divendres a la tarda a la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia. L’acte va comptar amb la presència de la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, i el regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat. També hi han assistit el president de la Confraria del Cava, Eduard Sanfeliu, i el president de Càritas Catalunya, Francesc Roig.
Meritxell Budó va cloure l’acte inaugural agraint la capacitat del sector del cava de reinventar-se, que en moments complexos com l’actual està demostrant amb perseverança la seva vitalitat.
L’acte va servir per presentar la col·laboració que es durà a terme entre la Confraria del Cava i Càritas Catalunya. L’entitat dedicada a la promoció i divulgació del cava ha produït una edició especial de 10.000 ampolles de cava solidàries. Podran adquirir-se durant el mes d’octubre a nombrosos supermercats i centres comercials del territori i per cada ampolla venuda és destinaran 2 € a Càritas Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: