Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Cavatast es reinventa i presenta una mostra inèdita de caves i gastronomia

El Cavatast es reinventa i presenta una mostra inèdita de caves i gastronomia

L’edició especial del Cavatast ha donat el tret de sortida amb el 100% de les entrades venudes.

El Cavatast, la Mostra de Caves i Gastronomia que enguany arriba a la 24a edició, s’ha inaugurat aquesta divendres a la tarda a la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia. L’acte ha comptat amb la presència de la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, i el regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat. També hi han assistit el president de la Confraria del Cava, Eduard Sanfeliu, i el president de Càritas Catalunya, Francesc Roig.

Sant Sadurní acull fins aquest diumenge, 4 d’octubre, una nova edició de l’esdeveniment. La mostra aplega una trentena d’expositors entre elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria i xocolata i ofereix una àmplia varietat de caves i propostes gastronòmiques. L’edició d’enguany té un format completament diferent de l’habitual. L’esdeveniment estarà ubicat en quatre espais singulars de Sant Sadurní: Caves Codorníu, Caves Freixenet, Caves Vilarnau i les Caves Canals & Munné. Aquesta distribució permetrà controlar l’aforament i garantir totes les mesures i protocols de seguretat. En total, es duran a terme quatre sessions de tast, cadascuna de les quals tindrà un aforament limitat.

L’alcalde, Josep Maria Ribas, explicava que organitzar un Cavatast sense riscos ha estat un repte però a la vegada una responsabilitat.

Meritxell Budó va cloure l’acte inaugural agraint la capacitat del sector del cava de reinventar-se, que en moments complexos com l’actual està demostrant amb perseverança la seva vitalitat.

L’acte inaugural ha estat l’ocasió per presentar la col·laboració que es durà a terme entre la Confraria del Cava i Càritas Catalunya. L’entitat dedicada a la promoció i divulgació del cava ha produït una edició especial de 10.000 ampolles de cava solidàries. Podran adquirir-se durant el mes d’octubre a nombrosos supermercats i centres comercials del territori i per cada ampolla venuda és destinaran 2 € a Càritas Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: