Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge comença la temporada d’espectacles familiars de Vilafranca amb ‘La princesa en texans’

Diumenge comença la temporada d’espectacles familiars de Vilafranca amb ‘La princesa en texans’

La Xarxa de Vilafranca arrenca la seva 26ena temporada amb un espectacle que vol trencar estereotips i fer-nos passar una bona estona en família.

Després dels mesos de confinament i d’estiu, torna la Xarxa de Vilafranca aquest diumenge amb l’espectacle de teatre ‘La princesa en texans’ de la Companyia Sgratta. La programació continuarà el 8 de novembre amb el nou espectacle del mag Stigman ‘El circ dels impossibles’; el 7 de febrer de 2021 amb el musical ‘Blancaneu i els set nans’ de Magatzem d’Ars, i el 7 de març espectacle de titelles de Festuc teatre amb ‘Adéu Peter Pan’.

‘La princesa en texans’ estava programat pel mes de març i es va haver de reprogramar per la declaració de l’estat d’alarma. Recordar que les entrades adquirides per l’espectacle de març no són vàlides i que cal tornar a adquirir l’entrada. L’aforament per aquest espectacle és del 50% i es demana al públic que sigui al teatre 30 minuts abans de l’espectacle per poder facilitar l’accés esglaonat per zones. Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic i cal dur mascareta a partir dels 6 anys. Les entrades són a la venda al web espectacles.vilafranca.cat al preu de 6€ i hi ha descompte per a persones a l’atur, monoparentals o família nombrosa i per persones jubilades i pensionistes residents a Vilafranca, persones amb discapacitat i acompanyant i persones amb el carnet blanc de l’Ajuntament de Vilafranca.

Malgrat que es demana prioritzar la compra per internet, els dijous de 6 de la tarda a 8 del vespre està oberta la taquilla del teatre Cal Bolet per fer la compra presencialment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: