Dijous, 8 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comencen les obres de millora al polígon de Sant Quintí

Comencen les obres de millora al polígon de Sant Quintí

La setmana passada van començar les obres de millora de serveis i infraestructures del Polígon Industrial Els Vinyets – Fogars de Sant Quintí de Mediona.

Les obres tenen una durada de 2 mesos amb l’objectiu de modernitzar i adequar el Polígon Industrial a les necessitats actuals. Les principals actuacions consisteixen amb la millora de la pavimentació de tots els carrers de l’espai industrial on l’asfalt està malmès i en pitjors condicions pel pas de vehicles pesants. L’enllumenat públic és un altre dels àmbits d’intervenció, amb la substitució de tots els punts de llum actuals per d’altres de tecnologia LED. També inclou el projecte de col·locació de nova senyalització vertical i horitzontal. A més a més d’aquestes actuacions, també està prevista la instal·lació d’una nova àrea d’emergència de residus equipada amb càmeres de videovigilància per controlar aquesta zona del Polígon Industrial davant d’actes incívics. L’objectiu d’aquest projecte és renovar i modernitzar el polígon per tal d’aconseguir una revitalització econòmica de la zona empresarial i una millora en l’accessibilitat i la seguretat. Mentre duri l’obra, hi han afectacions puntuals a la calçada, que afectaran la mobilitat dels vianants i l’accés al polígon i als guals. Per aquest motiu s’ha informat a totes les empreses afectades per les obres. Actualment les dues empreses més grans del Polígon, BCNonwovens i BCNPeptides, es troben en fase d’ampliació de les plantes de producció amb la creació de 40 llocs de treball. Aquesta inversió tindrà un cost total d’uns 200.000 EUR. dels quals la Diputació de Barcelona ha atorgat una subvenció de 134.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: