Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’organització de la Mitja Marató de l’Espirall manté oberta la convocatòria per el novembre

Serà la 41ena edició de la cursa, una de les més antigues de Catalunya, i des de l’organització han anunciat a través de les xarxes la seva convocatòria.

Concretament per el diumenge 15 de novembre i de fer-se realitat serà una de les primeres curses post-confinament. Des de l’organització s’anuncia un nou format adaptat a la situació sanitària per córrer amb el 100% de seguretat. També s’anuncia que en breu s’obriran les inscricions a través del web mitjaespirall.cat
De moment a la pàgina web encara no es poden fer les inscricions, que seràn limitades, però s’anuncia que estan preparant la nova edició de la Mitja Marató Espirall – Vilafranca amb totes les mesures necessàries per garantir la màxima seguretat en les condicions actuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: