Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El jurat de la quarta edició del Premi Anna Maria de Saavendra acorda declarar-lo desert

El Premi Anna Maria de Saavendra el convoquen conjuntament La Cultural llibreria i Edicions i Propostes Culturals Andana.

El jurat, format pels llibreters Quim Jubert i Jordi Romeu, l’editor Ramon Nadal, l’escriptora Berta Jardí i la professora Agnès Esquirol, guanyadora de la tercera edició del premi, ha pres aquesta decisió després de valorar les obres presentades, algunes de les quals no s’ajustaven ben bé a les bases de la convocatòria. Amb tot, els integrants del jurat també han estat d’acord a encoratjar els autors participants de l’edició d’enguany a continuar escrivint i perseverant en el món de la literatura en considerar el seu potencial.
El Premi Anna Maria de Saavedra, que té al suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, va néixer fa quatre anys amb l’objectiu de donar una oportunitat als escriptors inèdits de publicar una obra en solitari ja sigui poesia, novel·la, contes, teatre o assaig literari. Només queden exclosos de la convocatòria els assaigs acadèmics i les obres adreçades a un públic infantil i juvenil. El premi consisteix en la publicació de l’obra guanyadora i la seva distribució a les llibreries dels territoris de parla catalana, coincidint amb la campanya de Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: