Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cultural i l’editorial Andana han convocat el quart Premi Anna Maria de Saavedra

La llibreria juntament amb Edicions Andana, l’Ajuntament de Vilafranca i els Consell Comarcal,convoquen la quarta edició del Premi Anna Maria de Saavedra.

És un premi de narrativa, teatre o poesia, escrita en català, per a escriptors inèdits residents a l’Alt Penedès.
Segons les bases de la convocatòria, s’admeten tots els gèneres narratius, però no obres adreçades a públic infantil i juvenil, ni tampoc assaigs acadèmics o científics.
Ramon Nadal, de l’editorial Andana, assenyala que la situació de pandèmia va generar inicialment dubtes sobre la convocatòria d’aquest any, però les entitats i institucions promotores del premi van coincidir en que valia la pena tirar-lo endavant.

El termini de presentació d’originals finalitza el 30 de juny i el veredicte es farà públic el dia 15 de setembre. L’objectiu inicial és que el llibre guanyador es pugui presentar de cara a la campanya de Nadal, tot i que caldrà estar pendents de l’evolució de la Covid-19.
Els anteriors guanyadors han estat Pep Antoni Roig, Anna Mas i Agnès Esquirol.
El premi rep el nom de la poetessa i traductora vilafranquina Anna Maria de Saavedra, que en vida no va poder veure publicada la seva obra en forma de llibre, i per això el guardó s’adreça als residents a l’Alt Penedès que no troben cap editorial que els vulgui publicar el seu primer llibre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: