Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Belda ha portat ‘Les històries naturals’ de Perucho al festival En Veu Alta

L’En Veu Alta continuava aquest dilluns a la sala infantil de la Biblioteca Torras i Bages amb Carles Belda i ‘El romanç de Les històries naturals’.

Una proposta que, a partir de la novel·la de Joan Perucho, recull la imaginació desbordant de l’autor a través de la història del vampir Onofre de Dip i el naturalista Antoni de Montpalau. En Carles Belda, ara convertit en Onofre de Dip, ara en Antoni de Montpalau, ara en el General Cabrera, narra i canta acompanyat de l’acordió en un viatge que ens porta del Maestrat a la Cerdanya, tot passant per Pratdip, Barcelona, Gandesa i Berga.

‘El romanç de les històries naturals’ és un encàrrec vinculat a la celebració, aquest 2020, de l’Any Perucho. I una bona manera de mantenir viva l’obra d’un dels escriptors catalans més universals.

A través de Carles Belda i la seva narració anaven brollant els elements que il·lustren els estirabots històrics i els dubtes humans que amb tanta gràcia va teixir Joan Perucho a ‘Les històries naturals’, la seva novel·la més coneguda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: