Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival En Veu Alta continua enaltint la narració oral amb múltiples i diverses propostes

En la seva vintena edició al Penedès, l’EVA continua oferint a tota mena de públics les seves propostes de narració oral. Vilafranca ha acollit aquests dies algunes de les activitats programades.

Aquest dimecres al vespre, l’auditori del Vinseum era l’escenari en el que Fina Rius presentava ‘Solitud a Stromboli’, un híbrid entre conferència i teatre on s’ofereix una anàlisi comparada entre la gran novel·la de Víctor Català i l’emblemàtica pel·lícula de Roberto Rossellini, amb què es considera que comença el cinema modern.

L’EVA també ha arribat a les escoles amb diverses propostes. Aquest dimecres a la tarda, Berta Rubio, de la companyia Laberta Delpoblet parlava de ‘Dones científiques’ i els seus descobriments a l’escola Mas i Perera. Una sessió dinàmica i participativa per conèixer l’aportació de grans dones científiques com Rosalind Franklin o Jane Goodall.

D’altra banda, la narradora Eva Andújar presentava divendres a l’escola Baltà i Elias la seva ‘Roba Estesa’, una sessió de contes tradicionals, endevinalles, tirallongues i llibres àlbums.

Tot i que en aquesta ocasió la proposta anava adreçada al públic familiar, Andújar explica històries a tota mena de públics.

L’EVA continua amb multitud de propostes adreçades a tota mena de públics. El programa complet es pot consultar al web www.enveualta.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: