Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han exhaurit els dossiers de la Càpsula del Temps

La càpsula del temps convida a fer una reflexió sobre els seus sentiments envers a la més típica, suspesa aquest 2020 com a conseqüència de la pandèmia.

El passat 12 d’agost la Fundació Futura Penedès, juntament amb els administradors de la Festa Major, va presentar la iniciativa la Càpsula del Temps, una activitat dirigida al públic infantil comprès entre els 6 i els 12 anys que enguany no han pogut gaudir de la Festa Major ni participar en la Festa Major dels Petits. La càpsula del temps convida a fer una reflexió sobre els seus sentiments envers a la més típica, suspesa aquest 2020 com a conseqüència de la pandèmia del COVID-19. Els infants han pogut omplir els dossiers amb cartes, textos i dibuixos. La presidenta de la Fundació Futura Penedès, Coque Tuyà, recordava l’objectiu de la iniciativa.

Fa pocs dies s’havia ampliat el termini per a obtenir els dossiers fins a que s’acabessin les existències. Des de Futura Penedès han informat que ja no queden més dossiers i que ara seran dipositats a la càpsula del temps que està ubicada al patí interior de la FECA, una de les empreses patrocinadores de la iniciativa. El 3 d’octubre se celebrarà la cerimònia de segellat i no s’obrirà fins l’1 de setembre de 2040.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: