Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les gestories i assessories han assumit nous rols a causa de la crisi del coronavirus

Els assessors laborals i empresarials ja des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 han tingut molta feina.

En un principi, la majoria de les consultes que tenien eren relacionades amb l’aplicació d’ERTOs, tant per part d’empreses com de persones físiques. Ara, un cop establerts i prorrogats els ERTOs les gestions són unes altres. I és que hi ha molta feina burocràtica de comunicacions amb la Seguretat Social que les gestories i assessories estan assumint. Ho explicava l’economista i assessor fiscal de Contem Assessors, Santi Güell.

Un dels rols que més estan potenciant és el de l’acompanyament als clients.

Des de l’Assessoria Parellada, l’administrador Lluis Parellada, explica que durant aquests mesos han fet sobretot d’intermediaris entre les empreses i el govern.

Parellada comentava que ha estat un període complicat en el que han rebut moltes consultes i hi ha hagut molts interrogants. Ells també s’han hagut de reinventar per a poder oferir el millor servei als seus clients.

Un dels inconvenients amb que es troben ara les assessories i gestories és que estem en ple període estival i la seguretat social i administracions fan vacances i, per tant, les gestions burocràtiques també s’alenteixen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: