Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La deixalleria de Vilafranca fa des d’aquest mes d’agost reciclatge de càpsules de cafè

La Mancomunitat Penedès-Garraf ha instal·lat punts per la recollida selectiva de càpsules monodosi a la deixalleria municipal.

El sistema permet reciclar qualsevol tipus de càpsula, ja sigui de plàstic o d’alumini, separant el contingut de l’embolcall. Des d’aquest mes d’agost, la deixalleria municipal de Vilafranca que gestiona la Mancomunitat Penedès-Garraf disposa de contenidors específics per a la recollida de càpsules de cafè de totes les marques, amb l’objectiu de reciclar íntegrament els materials que la composen, sigui plàstic o alumini, i tractar els residus orgànics del seu interior. Es demana a la ciutadania que a partir d’ara no les llenci al rebuig, sinó que les acumuli per portar-les a les deixalleries fixes o mòbils. Aquest nou sistema de recollida selectiva és fruit de l’acord de col·laboració amb l’empresa Nestlé, que s’ocuparà del trasllat de les capsules fins a les diferents plantes de reciclatge on seran tractades per separar i triturar els materials que composen l’embolcall, i destinar el seu contingut, ja sigui marro de cafè o infusió, a l’obtenció de compost. El servei està disponible a la deixalleria municipal situada a la ctra. Vilanova, al costat de la planta de triatge de la Mancomunitat, i obre de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h i els dissabtes de 9h a 14h i de 16h a 19h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: