Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà divendres reobre la deixalleria municipal de Vilafranca per als usuaris domèstics

Des del 16 d’abril, la deixalleria només ha estat oberta perquè els autònoms i petites empreses poguessin portar les seves deixalles.

La deixalleria de Vilafranca, situada al costat de la planta de triatge, entre les carreteres de Vilanova i de Moja, tornarà a obrir portes a tothom a partir de demà divendres 8 de maig, en el marc de la fase inicial del procés de desconfinament.
A partir de demà ja està oberta per als usuaris domèstics i en podran fer ús tots els veïns i veïnes de Vilafranca.
Es demana a la població no saturar el servei en els primers dies de funcionament i es recorda que cal respectar totes les mesures de seguretat per evitar contagis de la COVID-19 i, en aquest sentit, només hi podran accedir 2 vehicles al mateix temps, s’haurà de mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones, es recomana l’ús de mascareta i guants, i s’hauran de dipositar els residus seguint les instruccions del personal.
L’horari de la deixalleria de Vilafranca és de dilluns a divendres, de 9 a 13h i de 16 a 19h i dissabtes, de 9 a 14h i de 16 a 19h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: