Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La deixalleria de Sant Pere Molanta amplia el seu horari a partir del 2 de novembre

La deixalleria de Sant Pere Molanta amplia el seu horari a partir del 2 de novembre

La instal·lació ofereix servei als veïns i veïnes d’Avinyonet, Olèrdola i Sant Cugat Sesgarrigues i està gestionada per la Mancomunitat Penedès Garraf.

La deixalleria, situada al polígon industrial de Sant Pere Molanta i que comparteixen els ajuntaments d’Avinyonet, Olèrdola i Sant Cugat Sesgarrigues, amplia el seu horari d’apertura a partir del proper dilluns 2 de novembre.

L’equipament gestionat per la Mancomunitat Penedès-Garraf, augmenta en deu hores setmanals l’horari d’obertura i passa a ser els dilluns, dimecres i divendres, de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda; mentre que els dissabtes obrirà de 9 del matí a les 2 del migdia.

La millora oferirà als usuaris més possibilitats a l’hora de portar a la deixalleria aquells residus domèstics que no tenen un contenidor específic al carrer, com ara bombetes, ferralla, amiant, pneumàtics, oli vegetals o de motor, fitosanitaris, càpsules de cafè, aparells electrònics, electrodomèstics o voluminosos, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: