Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La deixalleria mòbil tornar a entrar en servei a partir d’avui

Des d’aquest dilluns torna a funcionar la deixalleria mòbil de Vilafranca, en el marc de la posta en marxa progressiva dels diversos serveis a la ciutat.

La deixalleria mòbil entra en funcionament en horari de dilluns a dissabte, els matins de 10.15 a 13h i les tardes de les 17 a 19.30h segons el calendari i ubicacions previst des que es va posar en marxa el mes de febrer passat. Els dilluns al matí al carrer Torrelles de Foix del barri de Les Clotes. Els dilluns tarda a la plaça de la Sardana, del barri de Sant Julià. Els dimarts al matí al carrer Baltà de Cela, a l’Espirall. Els dimarts tarda a la plaça del Països Catalans, a la Girada. Els dimecres matí al carrer Manuel Barba i Roca de La Barceloneta-Sant Magí. Els dimecres tarda al parc Tívoli del barri del Poble Nou. Els dijous matí al parc St. Salvador de Sant Julià. Els dijous tarda a la plaça Milà i Fontanals del barri del Centre. Els divendres matí a la plaça Brigades Internacionals de La Girada. Els fivendres tarda al parc del carrer Papiol a La Barceloneta-Sant Magí. Els dissabtes matí a la plaça Penedès al Centre i dissabte tarda al parc del Molí d’en Rovira.
Els residus admissibles, sempre en petites quantitats, són els següents: olis vegetals, olis minerals, aerosols, pintures i dissolvents, ferralla, envasos de productes fitosanitaris, joguines, roba, teixits i sabates, petits electrodomèstics, bateries petites, bombetes, tóners, radiografies, cintes VHS, bateries de plom, ceràmica, piles, CD/DVD, cables i carregadors,

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: