Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Paul Jones ha actuat en directe en el programa Alt Voltatge de Ràdio Vilafranca

El passat mes de març Josep Sardà va col·laborar en una versió del tema “Hope and deliverance” de Paul McCartney que va fer en confinament el grup que actua cada dia al pub The Cavern de Liverpool.

Aquest dissabte Paul Jones, cantant oficial del The Cavern de Liverpool, ha visitat els estudis de Ràdio Vilafranca. Ha estat entrevistat per Josep Sardà en el seu programa Alt Voltatge, junt amb la filla de Sardà i companya de Paul, Txell.
Paul explicava que estar al locutori d’una emissora que escolta de fa anys ha estat fantàstic.
Per el veterà locutor penedesenc ha estat un moment molt emotiu.
En els moments més durs de la pandèmia, en ple confinament, ja us havíem explicat que el sadurninenc Josep Sardà va participar en un vídeo tribut a Paul McCartney. Sardà és el col.laborador més veterà de Ràdio Vilafranca i condueix setmanalment el programa de rock ‘Alt Voltatge’.
El passat mes de març va col·laborar en una versió del tema “Hope and deliverance” de Paul McCartney que va fer en confinament el grup que actua cada dia al pub The Cavern de Liverpool.
I el mes d’abril ho explicava la seva filla Txell en el decurs de l’entrevista dins de l’espai ‘Penedesencs pel món’ de Penedès TV. Txell Sardà és a Liverpool treballant en el pub The Cavern. Pare i filla escoltaven aquest dissabte amb atenció la música de Paul.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: