Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Intersindical-CSC es concentra a Vilafranca per reivindicar les conseqüències de la Covid-19

Durant la concentració s’ha llegit un manifest que volia donar visibilitat i reivindicar els drets socials i sindicals dels treballadors i treballadores i, alhora, reivindicar la República Catalana.

Les unions territorials de la Intersindical-CSC d’arreu del país s’han mobilitzat de manera coordinada aquest 1 de juliol per posar de manifest el posicionament del sindicat davant la lluita contra la Covid-19, sota el lema ‘Davant de la Covid-19: República, Treball i Justícia Social. Així, aquest dimecres a les 6 de la tarda la Unió Territorial de la Intersindical-CSC Garraf Penedès organitzava una concentració a la plaça de la Vila de Vilafranca. Des del sindicat consideren que l’actual mercat de treball es dibuixa encara més complicat a causa de la pandèmia que ens està afectant. Ho explicava un dels seus membres, el Toni Vidal.
Durant la concentració es va llegir un manifest que volia donar visibilitat i reivindicar els drets socials i sindicals dels treballadors i treballadores i, alhora, reivindicar la República Catalana. La intersindical demana sobretot recursos públics per als serveis bàsics com la sanitat i l’educació.
Al finalitzar la concentració, els membres del sindicat van anunciar que el proper dimarts 7 de juliol a les 7 de la tarda tindrà lloc a l’Escorxador una assemblea oberta a tothom a mode de presentació oficial per a donar-se a conèixer i presentar els seus idearis i les seves lluites.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: