Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exhaurides les reserves per a la inauguració de l’exposició al claustre de Sant Francesc

L’exposició s’inaugura amb un recital del poeta Enric Casasses, i calia fer reserva prèvia per poder assistir-hi. Es podrà visitar al Claustre de Sant Francesc fins el 16 d’agost.

Aquest acte està programat per el dijous 16 de juliol, a les 8 del vespre, i consistirà en la inauguració de l’exposició ‘L’atzar és breu’, del fotògraf Toni Moreno que s’acompanya del recital poètic d’Enric Casasses, i calia fer-ne reserva prèvia. Aquesta activitat forma part del Cicle ‘Paraules al Claustre i +’ i l’exposició es podrà veure a la Sala Fosca del claustre de Sant Francesc. Acollirà la col·lecció de fotografies d’una seixantena de poetes actuals.
L’exposició inclou retrats de poetes com Francesc Parcerisas, Cèlia Sànchez-Mústic, Joan Margarit, Àlex Susana, Lluís Solà, la vilafranquina Anna Gual i el darrer Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Enric Casasses, entre molts d’altres.
L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 16 d’agost en horaris de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre i dissabtes i diumenges d’11 del matí a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: