Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cigró d’Or proposa aquest proper dissabte un vespre de música i gastronomia

Aquest dissabte 25 de juliol, El Cigró d’Or organitza l’#offcigro, un vespre gastronòmic i musical que començarà a les 20h al Celler de l’avi Recasens, situat a un pati de les cases de la Plaça de l’Oli i acabarà amb la degustació del menú elaborat especialment per l’ocasió al restaurant.

La música va a càrrec d’Enric Alegre Grouse Band i durant la vetllada es farà un recorregut pels diferents estils de la història del jazz, des de finals del segle XIX/principis del segle XX fins els nostres dies. S’explicaran les diferències entre els dos conceptes de música i les seves derivacions que han marcat en el món. Els components del quartet són: Oscar Ferret al piano, Raimon Iniesta a la bateria, Artemi Agràs al contrabaix i baix elèctric, i Enric Alegre al saxo soprà, saxo alt, saxo tenor, clarinet, flauta travessera i veu. Mentre es gaudeixi del concert, es podrà degustar el cava Pere Ventura Tresor Anniversary 2015.

En acabar, està previst que el públic es dirigeixi al Restaurant El Cigró d’Or per tal de d’acabar el vespre amb un sopar creat pel xef Oriol Llavina i el seu equip.

El preu total de l’activitat és de 48€ i es reserva al 93 890 56 09.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: