Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diversos bars i restaurants ofereixen un servei de menjar per endur o repartiment a domicili

Amb l’entrada en vigor de les noves mesures restrictives per la covid19, els bars i restaurants van haver de tancar. L’única escletxa per seguir treballant és la d’oferir el seu servei sota comanda: amb servei de recollida o repartiment a domicili.

Un dels establiments que ofereix aquest servei és el bar Cal Ramon. De moment. El seu propietari Cisco Arroyo explica que ja és el servei de recollida de menjar ja l’oferien i ara l’han potenciat.

També està indignat amb la classe política pel poc suport rebut.

Un dels altres restaurants que ofereix aquest servei sota comanda és El Cigró d’Or. Durant el primer tancament de la restauració, ja servien menjar per endur al restaurant i repartiment a domicili. El xef Oriol Llavina comenta que en aquesta segona ocasió, ja estan entrenats i els ha resultat més fàcil organitzar-se.

Llavina comenta que ara a la gent prefereix anar físicament al restaurant a buscar el menjar. A més, creu que com que ara hi ha més establiments que ofereixen aquest servei, serviran menys menjar.

L’Ajuntament de Vilafranca, ha habilitat durant aquests quinze dies de vigència de les noves mesures de contenció de la pandèmia de covid19, un espai web on es pot trobar el contacte amb els establiments que ofereixen aquest servei. Es tracta de comercimercats.vilafranca.cat/bars-i-restaurants

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: