Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila té sensacions positives de les rebaixes tot i que hi ha sectors que van a la baixa

Amb la pandèmia del coronavirus tot està canviant i també la manera de viure les rebaixes. Ara ens les prenem amb més calma.

A punt de finalitzar el primer mes de rebaixes d’estiu i amb l’aura de crisi econòmica que ens envolta, l’Associació de Comerciants de Centre Vila ha fet un bon balanç en general, tenint en compte que cada sector funciona i té un ritme diferent. Segons explica la presidenta de Centre Vila, Marta Vivas, els botiguers estan notant un ritme de vendes similar al d’anys enrere.
Amb la pandèmia del coronavirus tot està canviant i també la manera de viure les rebaixes. Ara, segons explica Vivas, se les prenen amb més calma.
Hi ha sectors com el de les maletes de viatge que han sortit més malparats d’aquesta crisi i per a ells, aquestes rebaixes estan sent més fluixes que en temporades anteriors. Ho explica la Mari Toro de la botiga de bolsos i maletes Franquesa.
A Franquesa les rebaixes són similars a anys enrere però, enguany, estan fent noves promocions i sorteigs per animar la clientela a comprar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: